BDSM Vrouwen sextoys & BDSM mannen Sextoys ♥ BDSM sexshop

Hudson Enkelboeien

€ 15,96 € 19,95

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Sensual Hot Wax SM-Kaarsen

€ 5,74 € 7,95

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Zwarte Kunstleren Hogtie

€ 19,95

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Fetish enkelboeien

€ 37,95

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Lange Gevlochten Flogger

€ 37,95

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Hunter Enkelboeien - Paars

€ 14,36 € 17,95

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Boeienset Handen en Voeten

€ 22,95

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Over the Door Wrist Cuffs

€ 47,95

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Fetish Bag Verrassingspakket - 7-Delig

€ 16,95

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Zwarte leren zweep

€ 32,95

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Tepelklemmen Harnas

€ 32,95

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Ass Holster Buttplug Harnas

€ 99,95

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Beat It Flogger - Zwart

€ 14,36 € 17,95

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Metalen ketting 50 centimeter

€ 12,95

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Ball Gag - Zwart/Rood

€ 9,95

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Lamslederen zweep met regenboogkleuren

€ 89,97 € 149,95

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Kraag met Neus Haak

€ 74,95

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Zweep Met Strass-Steentjes

€ 19,95

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Krachtige folterzweep met 4 staarten

€ 72,95

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis

BDSM Vrouwen sextoys & BDSM mannen Sextoys ♥ BDSM sexshop

 

 

BDSM gevoelens

De oude garde en wellicht ook de mensen die verdergaand aan SM doen in een lifestyle zoals Gorean (Gorean is een vergaande SM lifestyle welke 24/7 wordt gehanteerd), zullen het er wellicht niet mee eens zijn, maar BDSM is meer dan luisteren, knielen en geslagen worden. Heel veel meer zelfs. BDSM is een gevoel dat diep in je zit. Of je nu een Dominant of een onderdanige bent, dat maakt niet uit. Neem als voorbeeld seks: De daad zelf is, als het goed is, heerlijk, maar het spel vooraf, elkaar teasen/opwinden, al die kleine dingen, die zijn stiekem toch veel mooier? Juist omdat de spanning langzaam wordt opgebouwd is het moment zelf veel intenser.

Juist dat subtiele, zie je ook in BDSM. Een subtiel spel van plagen, uitdagen, negeren of beantwoorden. Subtiel in de aanloop naar een spel/sessie. Een aanloop die soms wel een paar dagen kan duren. Waarom zie je dat zowel bij vanilla als BDSM?? Vermoedelijk omdat het subtiele, die spanning ons allemaal aanspreekt, het puur is en het uit jezelf komt. Diep van binnen. Iets wat je doet, omdat het fijn en goed voelt.

 

Veel mensen vinden BDSM nog steeds eng, ook mensen met BDSM gevoelens.

 

Juist omdat ze denken dat alle regels, de levenstijl (bijvoorbeeld Gorean, Total Power Exchange (TPE) e.d.) en al die andere typische BDSM dingen (lak, leer, rubber, latex, pijn, halsbanden etc.) er bij horen. Aan het begin van deze pagina werd de oudere garde al genoemd. Voor veel personen die een jaar of 30 geleden binnen de SMscene actief zijn geworden, was het vaak een wereldje waarin alles volgens bepaalde regels moest, wilde je er bij horen. Door de komst van het internet, meer discussie en vooral meer openheid met betrekking tot informatie is SM ook veel breder geworden en zijn er veel meer smaken die nu openlijk bij SM horen. De naam ‘nieuwe’ naam BDSM zegt dit natuurlijk ook al wel. Het is heel gewoon dat zowel mannen als vrouwen carrière kunnen maken en beide voor het gezin kunnen zorgen, kortom emancipatie.

Je kunt jouw BDSM beleving zo invullen, zoals jij dat graag ziet. Uiteraard moet je wel iemand hebben die ongeveer dezelfde invulling geeft aan BDSM als jij wil het op die manier klikken. In de zoektocht naar die partner die ook aan BDSM doet, wordt de nadruk te vaak en te veel op de BDSM gelegd. Uiteraard, het is belangrijk, maar in de kroeg vraag je ook niet eerst hoe iemand in bed is, alvorens verder kennis te maken. Wanneer je in BDSM land (of het gewone leven) rond wil lopen, probeer dan niet een Dom te zijn, of een sub en je te gedragen zoals je denkt dat het schijnt te horen. Vaar je eigen koers, luister naar je gevoel en bovenal: probeer jezelf te zijn. Uiteindelijk kun je voor iedereen weglopen, behalve voor jezelf. Met jezelf moet je, je hele leven door een deur kunnen. Probeer jezelf verder te ontdekken en vervolgens jezelf te zijn.

Jezelf zijn en jezelf ontdekken is niet makkelijk. Dat gaat met ups en downs. Sommige dagen kunnen heel emotioneel zijn. Zeker als je dingen ziet, leest of hoort die jou helemaal aanspreken, dit zal gevoelens oproepen. De grootste problemen die dan voorbij komen zijn met name:

  • Hoe pas ik BDSM in mijn leven?
  • Komt mijn omgeving er niet achter?
  • Hoe vertel ik het aan mijn vrienden/familie van BDSM?

 

Die vragen zijn logisch, net als de angst die het oproept.

Hoe het in je leven past? Zou ik ook niet weten, gezien ik je leven niet ken, laat staan wat jij zou willen binnen BDSM. Wat ik wel kan beantwoorden is: Wanneer seks in je leven past, waarom zou je dan niet aan SM doen? BDSM is dan wel geen seks, maar wel iets heel ergs intiems en bevredigend. Het is iets wat je doet in je slaapkamer of op de plaatsen waar je doorgaans ook seks kunt hebben. Dus waarom zou het niet passen??

De omgeving? Tja wat laat jij los over je seksleven? Nou zoveel laat ik doorgaans ook los over het mijne. Tenzij ik een BDSM gelegenheid bezoek uiteraard of met gelijkgestemden ben. Dan ben ik wat meer open, maar hangt ook af van de openheid van de ander, het gevoel wat je bij een gesprek hebt etc..

 

Waarom zou je willen vertellen dat je aan BDSM doet?

Ik snap wel dat het iets is wat je bezig houdt. Maar zeker in het begin zou ik het voor me houden. Wat je ouders in de slaapkamer doen, wil jij niet weten en andersom willen ze dat ook niet weten hoor. Wat de mensen om je heen wel willen (tenminste als ze om je geven), is dat jij jezelf en gelukkig bent. Of je nu aan BDSM doet of gewoon recht op en neer, dat gaat ze toch niet aan…?


Vallen en opstaan


Velen zullen zich hun eerste keer nog wel herinneren. Vaak was het wel lekker, maar ook knullig en dingen die je de volgende keer veel beter zou willen doen en dan nog gaat het niet altijd zoals je dacht.

BDSM leer je ook met vallen en opstaan. Zeker in het begin, wanneer je, je draai nog moet vinden. Hetgeen moet ontdekken wat jij lekker vindt. Ook hier zie je weer de overeenkomst met je eerste keer (keren). Je kunt niet alles goed doen. Je moet elkaar leren aanvoelen. Zelfs een ervaren Dominant, moet een onderdanige die hij/zij niet kent, ook weer leren aan te voelen. Soms wordt daarin wel eens een inschattingsfout gemaakt. Daar doe je niets aan, het gebeurt.

Leer van de dingen die misgaan, of minder goed voelden, maar ook voor die dingen die wel goed gingen/voelden en praat hier ook met elkaar over. Zo kun je hetgeen jullie doen zo afstemmen dat jullie er allebei met volle teugen van kunnen genieten. Fietsen heb je ook geleerd met vallen en opstaan, maar zodra je het goed kon, verleerde je het ook niet meer. Je ging steeds wat verder, de zijwieltjes er af, steeds harder, een grotere fiets. Hand uitsteken, zelfs helemaal met losse handen. Zo is het ook met BDSM, stapje voor stapje en zeker in het begin niet te snel.

Als laatste onder dit kopje wil ik je nog het volgende meegeven:


Wat je ook doet, wat je ook voelt. Luister naar je gevoel, leer, maar loop jezelf niet voorbij. De mensen om je heen zijn belangrijk, maar je seksuele dingen zijn privé, dus ook je BDSM kant. Als laatste, probeer jezelf te zijn, of dat te ontdekken. Sluit je er niet voor af. Het zal soms met ups en downs gaan, maar dat heb je in iedere andere situatie ook wel. Het is het echt waard. Het is het waard om te gaan voor je eigen genot, je eigen beleving maar vooral te gaan voor je eigen gevoel en deze gevoelens te ervaren en jezelf te zijn.

 

BDSM switch^


Een Switch^ is iemand die zowel onderdanige als Dominante gevoelens heeft. Het kan zijn dat de Switch^ bij iemand van het andere geslacht onderdanig is en juist Dominant naar iemand van hetzelfde geslacht. Dit hoeft echter niet, het kan namelijk ook andersom zijn of niets te maken hebben met het geslacht, maar juist met de persoon. BDSM is een samenspel en of je nu onderdanig Dominant of Switch^ bent, met wie je ook aan BDSM doet, er moet een klik zijn. Een soort van chemie tussen jullie. In het geval van Switchen ligt die chemie aan beide kanten dus zowel het onderdanige als het Dominante is aanwezig en kan een andere persoon een of beide van deze gevoelens bij de ander met Switch gevoelens aanspreken. Echter kan het ook zijn dat de ene persoon de onderdanige kant van de Switch^ triggert en een andere persoon de Dominante kant, of een persoon beide kanten, maar dan op verschillende momenten.

 

BDSM dominante gevoelens


staan een aantal punten uitgewerkt. Hetgeen voor de Dominant geldt vanuit zijn/haar oogpunt geldt omgekeerd ook vanuit het oogpunt van de onderdanige
Binnen BDSM wordt de onderdanige vaak aangeduid met sub (van submissive) slaaf/slavin of s.

BDSM seksspeeltjes


Al die gevoelens zijn niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je net komt kijken in dit mooie wereldje. BDSM is iets moois, maar al die gevoelens maken het ook ingewikkeld. Vaak heb je het als Dominant makkelijker om je gevoelens te accepteren dan als onderdanige. Doorgaans echter is het grootste struikelblok in het begin, dat je met niemand over deze gevoelens kunt praten. Vaak is het zo dat men in het begin niemand kent die ook die gevoelens heeft, of iemand met wie men er over kan praten en ook heel voornaam, die het gevoel ook begrijpen. Dat is iets wat niet zo makkelijk is. Praten helpt enorm, zeker met mensen die je begrijpen, die zelf ook die worsteling met gevoel en verstand gehad hebben. Een worsteling, die zeker in het begin erg veel voorkomt. Waar vind je dan mensen, die deze zelfde gevoelens ook hebben?? Deze kun je vinden op BDSM bijeenkomsten zoals die van de VSSM, maar ook op fora en chatboxen kun je hele goede gesprekken voeren, mits je iemand treft waarmee het klikt.

Zoals deze site je ook al doet inzien, je bent niet de enige met deze gevoelens, dus ook niet de enige die verstand en gevoel op 1 lijn (heeft) moet(en) krijgen. Hierbij speelt naast het praten met anderen, ook de gedachte: Wat moet mijn familie en vrienden wel niet van mij denken? Een hele grote rol. Echter is dit van geen enkel belang. Het gaat namelijk om jouw gevoel, het is jouw leven. Je zit je hele leven lang aan jezelf vast. Je kunt voor jezelf niet weglopen, niet in een hoekje kruipen, want je zult jezelf altijd weer vinden. Wat anderen dan ook van je mogen vinden? Als ze je niet accepteren zoals je bent, wat zijn het dan van je? Zijn ze het dan nog wel waard om je energie in te steken? Ik persoonlijk denk van niet. Het is je eigen leven. Leef het zoals jij je daar prettig en goed bij voelt. Daarbij is het ook nog eens zo, dat anderen doorgaans ook niet alle details van hun seksleven vertellen. Waarom zou jij dat wel doen?? Wel zou ik mensen om je heen verzamelen, met wie je wel alles kunt delen, die je gevoel begrijpen, kortom maak vrienden in dit wereldje, dat is enorm handig.

In het begin kunnen deze gevoelens, heel erg veel tijd innemen. Dit komt door dat alles nieuw is, je antwoord wil hebben op alle vragen die in je opkomen. Maar bovenal wil je weten wat het is, of het echt wel wat voor je is, kortom je wilt het naadje van de kous weten. Dat is je goed recht en ook heel belangrijk. Kijk echter wel uit dat je, jezelf de eerste dagen/weken hierin niet verliest. Dat is moeilijk, want het lijkt soms wel een verslaving.

BDSM is nieuw voor je, onbekend en heeft naast een verstandelijke en gevoelsmatige aantrekkingskracht, ook nog een fysieke aantrekkingskracht. Deze laatste zorgt er met name voor dat je het graag wilt beleven, het mee wil maken. Of om het wat platter te zeggen, je wordt er opgewonden van en wilt niets liever, dan al die dingen waar je overleest, in de praktijk uitvoeren. Wel is het raadzaam om, wanneer je BDSM in de praktijk gaat brengen, niet alles direct te willen beleven. Het zou namelijk niet erg fijn zijn als je achteraf spijt krijgt van wat je gedaan hebt, of dat het te snel ging. Spijt is iets wat je ten alle tijden moet zien te voorkomen. Als Dominant zijnde heb je daarin ook een verantwoordelijkheid. Je hebt als Dominant een enorme invloed op een onderdanige. Ik ben van mening (en dat is erg moeilijk, weet ook ik uitervaring) dat je als Dom zijnde, ervoor zorg moet dragen dat het allemaal niet te snel gaat. Spijt kan een hele vervelende bijsmaak geven. Nu is iemand afremmen heel moeilijk en vaak zal de onderdanige het je op het moment zelf niet in dank afnemen. Je kunt beter iets te rustig beginnen, dan iets te snel te gaan. Natuurlijk geldt dit ook voor de Dominant zelf. Ook de Dominant moet er voor zorgen dat hij niets doet waarvan hijzelf spijt kan krijgen.

Het te snel gaan is in het begin dan ook een hekel punt. Alles is nieuw en beiden willen natuurlijk zo snel mogelijk, zoveel mogelijk beleven. Hierbij wordt (zeker in het begin) nogal vergeten dat met name de onderdanige, maar zeker ook de Dominant, al deze nieuw belevenissen en gevoelens een plekje moet geven. Het allemaal even moet verwerken. Gun elkaar deze tijd, met praten kom je altijd een heel eind, en vaak wordt het gevoel een plaatsje geven dan ook al een stuk makkelijker. Ook hier vind ik dat je als Dominant zijnde, een verantwoordelijke taak hebt. Hoe moeilijk het ook is, je zult de onderdanige niet meer moeten geven dan goed voor hem/haar is. Die grens is heel moeilijk te vinden en zul je dan dus ook aan moeten voelen. Hoe meer alles op de juiste manier en in het juiste tempo gebeurt, hoe beter beide ervan kunnen genieten. Ook zul je op deze manier veel respect verdienen en lang van elkaar genieten.

In grote lijnen beschrijven we binnen BDSM drie voorkeuren. Deze voorkeuren hangen nauw samen met de gevoelens die je hebt voor BDSM. Je gevoelens bepalen meestal de richting van je voorkeur. Dit kan zijn Dominant, onderdanig of Switch.


BDSM dominante gevoelens


Om maar met de voorkeur Dominant te beginnen. De Dominant binnen BDSM is zeg maar kort door de bocht de Meester of Meesteres. Iemand die de touwtjes in handen heeft en leiding/sturing geeft aan de onderdanige. Ook heeft hij de zorg over de veiligheid van de onderdanige en dient hij de grenzen van de onderdanige te respecteren. Een Dominant is iemand die van nature dominante karaktereigenschappen heeft, maar ook zorgzaam is. Een Dominant geniet er van om de touwtjes in handen te hebben en om met zijn dominantie de onderdanige te laten genieten.

Een Dominant kan zijn dominantegevoelens telkens verschillend ervaren. Dit kan aan het moment liggen, de situatie, locatie, maar zeker ook aan de onderdanige. De gevoelens die er iedere keer weer kunnen zijn, zijn: macht, genot, verantwoordelijkheid, opwinding, plezier, plezier in het zien genieten van de sub, het sadistische, Trots zijn.

 

BDSM: Om bij macht te beginnen:


Macht is meteen een ingewikkelde. Iemand kunnen laten doen wat jij wilt soms met enkel en alleen een blik. Dat doet wat met je, je geniet, je grijnst en je bent trots, trots op jezelf maar zeer zeker ook trots op je sub. Uiteindelijk kun je de onderdanige met die macht alles laten doen binnen haar grenzen (en soms er net iets overheen). Als hij/zij dan doet wat jij van haar verlangt/vraagt (met of zonder rellen(uitdagen binnen BDSM wordt rellen genoemd), ja dat doet je wat, het wind je op, het maakt je trots en het doet je heel veel plezier.

 

BDSM een genot:


Genot is een beetje een vreemde eend in de bijt, Je geniet van de pijn, het lijden, de onderdanigheid van de onderdanige jegens jou. Alles wat ze doet en ondergaat voor jou, dat maakt dat jij geniet. Een glimlach op je gezicht, een gelukkig gevoel etc.

 

BDSM verantwoordelijkheid:


Als Dominant ben je tijdens het Domineren ten alle tijden verantwoordelijk de onderdanige, zo wordt dat vaak ook gevoeld. Dat wil dan ook zeggen dat de Dominant continu aan haar welzijn denkt. Of dit representatief is voor alle Dominanten? Ik mag het hopen.

 

BDSM opwinding:


Tja van alle punten die in het begin zijn opgenoemd is deze de lekkerste. Alleen opgewondenheid komt pas als je met het Domineren bezig bent, bewust of onbewust. Alle factoren zijn dan ook op dit punt van toepassing. Deze opwinding kan seksueel zijn maar ook geestelijk.

 

BDSM plezier:


Zonder plezier zou ik niet eens aan BDSM beginnen, een Dominant vindt het leuk om de onderdanige te zien genieten, te zien dat hij/zij plezier heeft. Plezier in het spel/sessie, in het geen de onderdanige ondergaat, maar vaak vooral ook omdat de onderdanige weet dat de Dominant er van geniet. Uiteindelijk doet de Dominant het voor het plezier van de onderdanige en zichzelf. Toch heeft de Dominant soms wel eens het idee dat de Dominant zelf de slaaf/slavin van de onderdanige is, omdat de Dominant alles probeert te doen om de onderdanige maar zo intens mogelijk te kunnen laten genieten. Plezier dus in het genot van de ander, niets is mooier (in mijn ogen) dan de blik in de ogen van de onderdanig, het geen een teken is van zijn/haar overgave naar de Dominant toe.


BDSM onderdanige gevoelens


Wanneer we spreken over onderdanigheid, denk we niet meteen aan een man of vrouw die alles maar doet zodra de ander in zijn vingers knipt. Onderdanigheid is gevoel dat je hebt, maar dat wil dus niet zeggen dat je als onderdanige ook onderdanig bent naar iedere Dominant. Nee zeker niet. Je kiest zelf vrijwillig (met verstand en gevoel) of je de overgave aan de ander wilt geven. Overgave aan de ander, maar ook weerloos zijn, machteloos/klein voelen, dienstbaar zijn, genot halen uit het genot van de ander, een pleaser zijn. Dit zijn zo maar willekeurig een aantal dingen die bij iemand met onderdanige gevoelens zou kunnen horen. Ook zou masochisme er bij kunnen horen, echter hoeft masochisme (het genieten van bepaalde pijn prikkels tot pijn) niet perse samen te gaan met onderdanigheid/dienstbaarheid. Een masochist kan ook enkel genieten van pijn en sadisme. Daarnaast hoeft pijn natuurlijk helemaal niet samen te gaan met BDSM. Anderzijds kan een onderdanige ook genieten van bepaalde dwang, gecontroleerd/gestuurd worden en bepaalde vernedering, met als beloning dat de Dominant van de onderdanige geniet en trots is op haar en/of eventueel zweven/subspace (wordt elders op deze site uitgelegd).

Zeker in een maatschappij waar emancipatie gepredikt wordt, is het voor zowel mannen als vrouwen vaak moeilijk om toe te geven dat ze zich onderdanig willen voelen. Vaak is de reden omdat het niet hoort. Maar wat wel of niet hoort, is iets wat je voornamelijk zelf bepaald. Het zijn jouw gevoelens en jij moet dat gene doen wat voor jouw goed voelt. Wanneer dat klein zijn en weg willen kruipen is, dan is daar helemaal niets mis mee. Ook wanneer je droomt/fantaseert over machteloosheid en de wens hebt om je machteloos te voelen door de controle over te geven aan de ander, dan hoort dat bij jou.