Vele vrouwen dragen dagelijks de verkeerde bh ♥ BH maten

Het belang van de goede bustehouder wordt door veel vrouwen (onbewust) onderschat. Vele vrouwen dragen dagelijks de verkeerde bh. Het kan zijn dat de maat fout is, maar het kan ook gaan om een fout model. Dat gebeurt natuurlijk niet met opzet. Sommige vrouwen met bijvoorbeeld zware borsten hebben een minderwaardigheidscomplex en kopen een te kleine bh. Bh’s worden soms ook te wijd gekocht. Vrouwen passen altijd de sluiting op de sterkste stand, maar net als bij bijvoorbeeld schoenen, worden bh’s wijder door het te dragen. Als gebruiker kun je deze dan niet meer strakker zetten en gaat de bh minder comfortabel zitten.

Sommige vrouwen maken hun schouderbandjes korter om de borsten steun te geven, maar dat helpt vaak weinig. Van achteren komt deze alleen maar hoger te zitten. Daarin schuilt zelfs een gevaar. Een bh kan leiden tot pijnlijke borsten, rugklachten en soms zelfs benauwdheid als de maat en de pasvorm niet bij de borsten passen. Gelukkig is het wel zo dat de pasvorm van de bh’s veel beter zijn dan ooit en de materialen veel zachter zijn en veel meer steun geven.

 

Welke lingerie bij welke sexy outfit?


We geven toe dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste lingerie bij een leuke outfit te vinden. Als dit je bekend in de oren klinkt, dan ben je zeker niet de enige. Vele vrouwen hebben hier moeite mee. Door te kiezen voor de foute lingerie kan een outfit ‘waarde’ verliezen. Vaak zijn het afgetekende naden die je zit. Dit kun je voorkomen door voor de juiste lingerie te kiezen. Onder een t-shirt kun je het best een gladde bh dragen. Bij een doorzichtige truitje of t-shirt draag je het best een bh die je huidskleur heeft. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een felle kleur. Het is uiteraard maar net wat je zelf leuk vindt. Een strapless bh kun je het best dragen bij een topje met uitsnijdingen. Een bh met verstelbare bandjes mag eigenlijk niet in je collectie ontbreken.

 

Sommige jurken sluiten moeilijk. Bij deze nauwsluitende jurkjes past een corrigerende onderjurk het best. Op deze manier word je buik gecorrigeerd. Je billen en je taille wordt zo ook verstevigd en je hebt zo ook meer keus als het gaat om een bh of slip. In feite kun je dan voor iedere bh of slip kiezen.