Het kopen van de juiste Beha - De strapless BH ♥ Sexy BH's

Veel Nederlandse en Belgische vrouwen dragen een verkeerde bh. Ze kopen de bh te krap of juist te groot. Daar houden ze een zere nek, pijnlijke schouders of striemen van over. De bh vertoont veel overeenkomsten met de schoen. Een bh moet lekker zitten en wordt groter tijdens het dragen.

Een bustehouder is inmiddels al enkele decennia een luxe cadeauartikel geworden. Per bh wordt steeds meer geld uitgegeven en vrouwen schaffen vaker een gelegenheids-bh aan. Een kanten bh voor een avondje uit, een gladde voorgevormde onder een strak shirt, een sport bh voor tijdens het hardlopen en een strapless bh voor onder die ene prachtige jurk. Er zijn bij bijvoorbeeld sport bh’s of strapless bh’s diverse soorten bh’s. Als het om sport bh’s gaat heb je namelijk diverse soorten bh’s. Bij een sport bh is het namelijk belangrijk welke sport een vrouw beoefent. Op een paard heeft de boezem immers te lijden. Een dergelijke strakke sport bh is functioneel, maar voor dagelijks gebruik is het natuurlijk niet ideaal, want een sport bh knelt te veel af.

 

Strapless bh


De meeste vrouwen kiezen voor een strapless bh. Dit doen ze vooral omdat ze graag een bh dragen zonder zichtbare bandjes. Bij sommige jurken is het vanzelfsprekend om een dergelijke bh te dragen.  Je hebt diverse soorten strapless bh’s. Zo zijn er strapless plak bh’s die steeds meer worden verkocht. Dit is een ideale bh voor onder een jurk. Je kunt een standaard bh kopen, maar je hebt ook bh’s met bijvoorbeeld een tijgerprint of een witte, zwarte of beige kleur. Voor vrouwen die graag een vollere boezem willen zijn er ook strapless plak bh’s verkrijgbaar met siliconen vulling.

Als je een strapless plak bh koopt krijg je een bh die uit 2 bh cups bestaat, welke je op je borsten plakt. De sluiting verbind je en dit zorgt direct ook voor een push up effect. Indien je geen gewone bh wilt dragen, dan is een strapless plak bh ideaal. Met een strapless bh sticker kun voor in de zomer onder een top of een jurk je tepels ‘onzichtbaar’ maken. Met deze sticker kun je eveneens het push up effect creëren. Je kijkt bij het kopen van een strapless bh natuurlijk ook naar de kwaliteit. Zo zijn er exemplaren die de neiging hebben af te zakken. Dit komt omdat een strapless bh niet op het smalste punt zit. Bij een goede strapless bh is hier niet direct sprake van.

Het kopen van de juiste Beha - De strapless BH ♥ Sexy BH's

Aaliyah Lingerieset

€ 39,95

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Lauren Lingerie Set

€ 29,95

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis