Hoe je borsten te accentueren met sexy lingerie ♥

Heb je soms ook van die momenten wanneer je in de spiegel naar je lichaam kijkt en dat je tegen jezelf zegt, ´Ik zie er wel goed uit´ en dan een tijdje later helemaal van gedacht veranderd en nergens meer tevreden over bent? Wel, naast al die mooi diëten en trainingsplannen bestaat er ook nog zoiets als lingerie en hoe het je past. Bepaalde lingerie kan je er inderdaad ´vet´ laten uitzien of je silhouet niet flatteren. Er zijn daarentegen wel enkele tips die je vertellen hoe je bepaalde rondingen juist goed kan accentueren met lingerie om er sexy en mooi uit te zien.

 

Ideale pasvorm

Je zal geen Michelin bandjes krijgen tot het moment dat je er voor kiest om te-spannende-te-kleine slips te dragen die snijden in je vel en zo uitstulpingen maken waar het er anders glad uit ziet zodat het niet opvalt voor de ogen. Door het dragen van de verkeerde slips breek je de natuurlijke lijnen van je rondingen en creëer je een niet flatterend en enerverend silhouet.

 

Flatterende Vorm

Kies beha’s in stijlen en vormen die uw lichaam flatteren. Probeer zoveel mogelijk verschillende stijlen van beha’s om zo te kunnen beslissen welke de beste vorm heeft voor u. Misschien vindt u een balconette beha er heel sexy uit zien of kan een plunge of halve cup beha ook helpen om je decolleté  er beter te doen uit zien, zolang je maar de juiste maat van beha draagt.

 

Flatterende stijlen

Weet welke lengte u het beste staat, voor slips, babydolls en nachthemdjes. Probeer eens verschillende stukken en beslis voor uzelf of u al dan niet voorgevormde cups nodig hebt of niet. Wanneer u eerdere grootte borsten hebt, dan zal de extra steun zeker aan te raden zijn, anders zal je weg kunnen zonder voorgevormde cups in lingerie zoals babydolls, nachthemdjes en korsetten.

 

Weet wat je flatteert

Weten hoe je figuur er uit ziet zal het kopen zeker vereenvoudigen sinds je weet waarna je moet zoeken, wat je staat en wat je figuur in de verf zal zetten.