♥ Hoe kies je nu de juiste badydoll? Babydoll maten

Een babydoll is een mooi stuk nachtlingerie, het is sexy en tegelijkertijd toont het juist genoeg. Een babydoll stelt je in de mogelijkheid om, bijvoorbeeld je love handles of een klein buikje te verbergen, maar om er toch verleidelijk en aantrekkelijk uit te zien. Lingeriewinkel Neky wil je toch enkele tips meegeven, zowel naar de stof en het ontwerp, zodat je zelf in de mogelijkheid bent een goede keuze kan maken uit ons aanbod. Babydolls kunnen zowel lang of kort zijn, met lange mouwen of juist zonder, mooi aansluitend of losjes hangen. Maar het meest belangrijkste, in het kiezen van een babydoll, is niet de maat, maar wel het model dat uw figuur het best alle eer aan doet.

 

Babydoll vorm:
 

Alle babydolls uit 1 stuk gaan voor een vrouw met een kleine buik, zolang hij maar niet te spannend is. Babydolls die open gaan op de heupen vanaf de borsten of die in het midden splitsen geven een pick-a-boo effect. Loshangende babydolls werken het beste op vrouwen met een slanke figuur maar kunnen ook een buikje verbergen als de stof ondoorzichtig is.

 

Babydoll heupen

Babydolls die tot op de heupen komen tonen je benen en bips en vragen voor  sexy slipje die past bij je babydoll en die je achterste flatteert. In het geval dat je, je poep en dijen wil  camoufleren opteer je eerder voor een  babydoll die halverwege de dijen komt , maar pas op, het kan lastig zijn de juiste te vinden. Als je wat bredere heupen hebt die je wilt wegstoppen, maak dan zeker dat je babydoll geen borduursel heeft op de heup zone, geen biezen, ruches en andere leuke dingen.  Aan de andere kant als je juist je heupen will accentueren kies dan voor van decoratie voorziene babydolls die tot halverwege de dijen komt, eventueel voorzien van opgezette boorden.

 

Babydoll borsten

Als je kleine borsten heb kun je kiezen voor een babydoll zonder beugels. Als je dit gebied graag een boost wilt geven kan je kiezen voor een babydoll met  ruffles and rushes in de buste lijn. In het geval je wat steun nodig hebt aan de borsten bestaan er babydolls met een ingebouwde beha met beugel. Babydolls kunnen ook komen met een ingebouwde push-up of 1/4 beha.

 

Babydoll mouwen

Mouwloze babydolls zijn verleidelijk, maar als je voelt dat jij je schouders moet verbergen kies dan eerder voor een met korte mouwen en vermijd gerimpelde bandjes. Als je wilt je armen te verbergen is het beter om te kiezen voor lange mouwen en laat babydolls met halve mouwen links liggen, daar ze  alleen maar besluiteloos lijken. Haltertop babydolls kunnen je vleien als je brede schouders hebt.

 

Babydoll stof

U kunt gelijk welke stof van chiffon tot  zijde, maar een aantal van hen kunnen stijf aanvoelen en jeuken. Kant ziet er geweldig uit, vrouwelijk en sexy, vooral als het half transparant is, maar tegelijkertijd voelt het niet zo zacht aan. Babydolls zijn sexy, maar zorg ervoor dat u de juiste maat hebt. Ondoorzichtige babydolls zal u helpen om onvolkomenheden te verbergen.

Satijn babydolls en zijde babydolls voelen het beste aan maar geven problemen om mooi te vallen.  Zijde of satijnen babydolls zullen u figuur niet veel flatteren omdat de stof gewoon recht naar beneden valt. Kies in dat geval een babydoll die vrij hangt vanaf het midden van de borstlijn in zijde of satijn en waarvan het bovenste deel gemaakt is van een ander materiaal dan zijde en satijn, waardoor het geheel prachtig zal draperen.

 

Babydoll detaillering

Gebruik detaillering in uw voordeel. Strikken, ruches en andere dergelijke dingen moeten in de gebieden aanwezig zijn die u wilt stimuleren. Namaakbont, veertjes en grote strikken kunnen belachelijk en smakeloos lijken, aan de andere kant, door een paar accessoires toe te voegen en na te denken over het thema dat u wilt, kan u eindigen in een sexy kostuum en van  uw slaapkamer uw theater maken.

 

Babydoll kleur

U herinnert zich de kleur regels – zwart is afslanken, lichte kleuren lichten op. Rood is gepassioneerd, maar kan ook snel top lijken. Kies de kleur die je huidskleur zal flatteren of je er gewoon goed doen uitzien en je sexy laat voelen.

 

Slipje

Als je  het dragen van een babydoll zonder slipje te gewaagd vindt voor jezelf zorg er dan zeker voor dat het slipje die komt met je babydoll de juiste maat heeft. Indien dit niet het geval zou zijn, koop dan een afzonderlijk slipje die past bij de stijl van je set en die u bips flatteert.

 

♥ Hoe kies je nu de juiste badydoll? Babydoll maten

Kanten Babydoll - Wit

€ 19,95

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Kanten Babydoll - Rood

€ 19,95

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Kanten Babydoll - Roze

€ 19,95

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Babydoll Met Kanten Cups - Turquoise

€ 34,95

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Mandy Mystery Babydoll - Zwart

€ 14,95

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis