Stralen in een Beha-setje ♥ Een BH setje kopen? ♥ Tips

Wie wil stralen in zijn ondergoed moet zijn lingerie in setjes kopen. Niets is zo sensueel en mooi als in een beha met een bijpassende string, slip of jarretellengordel voor je partner verschijnen. Het toont toch mooier dan een erotische striptease waarbij de slip en beha in een andere kleur zijn of een totaal ander motief hebben. Je mag er niet aan denken! Of je nu op zoek bent naar een uitdagend, ondeugend, lief of comfortabel BH setje, wanneer slip en beha perfect bij elkaar passen bekom je altijd het mooiste resultaat. Kies voor beha-setjes met opvallende accenten of laat jezelf verleiden door een meer chiquer exemplaar met kant.

Wanneer je onmiddellijk meerdere slipjes koopt die bij een setje passen, kun je de beha meer dan een dag dragen zonder een verkeerde combinatie te maken. Je zal je niet enkel op en top vrouw voelen, maar het geeft ook een boost aan je zelfvertrouwen.

 

Sexy bh-setje kopen? Enkele kooptips bij het kopen van een sexy bh

 

  1. Wanneer je van plan bent een lingeriesetje te kopen, zoekt dan onmiddellijk ook naar  bijhorende of gelijkaardige strings, boy shorts, …. Zo kan je met eenzelfde set meerdere stijlen aan. Hou wel dezelfde kleur aan, anders komt het ook niet overeen.
  2. Koop ook zoveel mogelijk verschillende stijlen. Kies niet altijd voor een kanten bh set, maar ga ook eens voor een passionele rode beha-set of een romantisch gebloemde set.
  3. Wanneer je gewicht nogal schommelt, is het interessant de slip of bijhorende kousen een maatje groter of kleiner direct bij te kopen. Zo kan je die altijd blijven dragen.
  4. Draag je je beha’s soms meerdere dagen, maar je slips of strings niet, koop dat een paar extra strings bij. Zo blijf je stralen in je lingerie voor meerdere dagen.

 

Bij lingerie Neky vindt je een uitgebreid aanbod van beha en lingeriesetjes, mooi gesorteerd volgens het type cup: gesloten, open, halve cup, met of zonder beugel.