Korsetten

Jarretel set - Riana

€ 37,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Kanten bustier met jarretels

€ 44,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Lak Korset Met Jarretels

€ 62,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Kanten Jarretelkorset Met Wetlook Details

€ 119,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Lak Korset Met String

€ 52,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Strapless Lak Korset Met Jarretels

€ 82,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Lak Korset Met String - Rood

€ 52,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Wetlook Jarretel Korset Met Borduursels

€ 119,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Latex Korset

€ 129,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Lak Korset Met Jarretels

€ 62,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Luxe Korset + String - Beige/Zwart

€ 77,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Fluwelen Korset

€ 39,95 € 57,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis

Sexy korsetten online ♥ Sexy en sensuele korsetten ♥ SEXY

Sexy korsetten - Sexy korset kopen? Alle Sexy korsetten online bij de lingeriewinkel. 


Het korset heeft de meest passende vorm van lingerie. Dit komt door de baleinen en de vetersluiting, deze geven het korset de perfecte pasvorm. De korsetten zijn weer terug van weggeweest. Ze zijn weer helemaal in de mode. Door de baleinen verminderd de taille en laat hierdoor de buste meer naar voren komen, zodat je het perfecte zandloper figuur verkrijgt. Het torselet wordt vaak gebruikt als bruidskleding maar ook voor uitgaanskleding en andere gelegenheden. Je hebt verschillende manieren voor het dragen van een korset. Een taille corset wordt vaak gedragen over een blouse terwijl een normaal korset vaak op een broek wordt gedragen of onder een jurk. Ook wordt het torselet vaak als lingerie gebruikt voor een spannende avond. Je partner zal zijn ogen niet van je af kunnen houden.

 

Korset en Bustiers Mooie sexy korsetten & bustiers online kopen? Alle sexy korsetten & bustiers online


Voor het beter laten uitkomen van uw figuur en een slanke taille en volle borsten te benadrukken zijn er bustiers & korsetten. Ze bedekken een groot deel van het bovenlichaam en ondersteunen of benadrukken de borsten, maar laten veelal de schouders vrij. Dit zal u tot een hele sexy verschijning maken. 
Van oorsprong werd het korset gebruikt om bij de deftige dames de taille in te snoeren om er zo slank mogelijk uit te zien. Menig dame is door luchtgebrek flauw gevallen omdat het korset maximaal aangesnoerd werd. Tegenwoordig worden bustiers & korsetten alleen nog op een erotische wijze gebruikt om de vrouwelijke vormen te benadrukken.

 

Sexy korsetten: Korsetten mooi & sensueel

 

Steeds meer dames durven het aan om sexy lingerie aan te schaffen. Soms voor hun partner, maar nog vaker omdat ze zichzelf fijner voelen met verzorgde ondermode. Het korset is tegenwoordig een heel geaccepteerde vorm van lingerie. Niet zoals vroeger voor een dichtgesnoerd lichaam, maar puur voor het oog én tegen ondergoedrandjes onder een strak jurkje.

 

Korset kopen? Bekijk alle sexy korsetten online bij lingeriewinkel Neky

 

 

Het dragen van een korset heeft heel wat voordelen. Zo versmalt een korset niet enkel de taille lijn het zorgt er ook voor dat u een platte buik krijgt. Uw postuur wordt eleganter daar het u rug rechter maakt. Dit is hetzelfde effect zoals het dragen van een hoge haken. U gaat mooier recht lopen waardoor u groter toont en u borsten meer naar voor komen. Bij de juiste keuze van de korset kan het effect van de borsten nog verhoogd worden door een pushup effect. En als extra, de extra ondersteuning voor de rug, wat vooral een rust effect kan veroorzaken bij rugpijn die veroorzaakt wordt door te grootte borsten.Neem zeker ook eens een kijkje op onze informatiepagina die vol staat met handige feiten en uitleg.

 

Veelgestelde vragen over het dragen van een korset

 
Zwanger en het dragen van een korset


Als je zwanger bent is het dragen van een korset uitgesloten.

 

Korset met of zonder baleinen?  


Baleinen zorgen er voor dat de korset steviger is maar zijn niet absoluut noodzakelijk. Bij vele korsetten is de snit in combinatie met de gebruikte stof reeds zo gemaakt dat ze een versmallend effect hebben.

 

Onder de 18 jaar - mag je dan een korset dragen?  


Bij vrouwen onder de 18 jaar is de lichaamsvorm nog niet volledig ontwikkeld. Daar een stalen korset stevig genoeg is om het lichaam in een bepaalde vorm te duwen en het lichaam deze moet ondergaan, is deze sterk genoeg om het lichaam blijvend te vervormen of wijzigen. Daarom is het aan te raden, indien u een korset wilt kopen die u heel frequent, tot bijna dagelijks wenst te dragen, zeker niet te gaan voor een met stalen baleinen, maar eerder voor een korset van stevige stof.

Indien je toch om de een of andere reden, voorbeeld om in een show op treden, er één voor een langere periode moet dragen, raden we ten stelligste aan om eerst een huisarts te raadplegen en om zo latere problemen te voorkomen.

 

Welke korset voor welke figuur?


Bij grote borsten is het beter niet te kiezen voor een halfbust korset. Het korset duwt als het ware de borsten omhoog maar bij grotere borsten heeft dit niet altijd een mooi effect. Voor een dame met eerder een appel of peer vorm raden we eerder een Underbust korset aan. Zandlopers mogen voor eender welk type kiezen.

 

Is een korset enkel als lingerie te dragen? 


Er zijn vele stijlen van korsetten op de markt, dus de vraag is niet te beantwoorden met een simpel ja/nee antwoord. Het is veelal afhankelijk van de stijl, maar de huidige trends kan je ook niet negeren.

Stijl:
Sommige korsetten zien er uit als een topje waarvan de snit figuur corrigerend is. Anderen vallen dan eerder binnen de Burlesk stijl. Binnen een bepaalde setting zijn deze perfect als normaal, alledaags kledingstuk te dragen.

Trends:
Momenteel verwerken veel designers details, geïnspireerd op lingerie, in normale kleding. Een voorbeeld hiervan zijn de stevige topjes die de snit en vorm hebben van een korset, maar dan veeleer gemaakt van een stevig katoen, al dan niet met een lichte print. Jurkjes en topjes die achteraan sluiten met haakjes, als extra bliktrekker of die voorzien van een deel kant zijn nu standaard artikelen in de winkels.

Algemene regel bij het dragen van een korset:
Als algemene regel kan je aannemen dat indien de borsten mooi bedekt zijn, en de korset niet teveel het uiterlijk heeft van lingerie, ze perfect te combineren zijn met een strakke jeans of rok. Maar alles komt er gewoon op neer of je je er goed bij voelt om het als alledaagse kledij te dragen. Indien niet, doe het dan gewoon ook niet smiley. .  

 

Is een korset niet ouderwets? 


Het komt veel voor de in de films van het wilde westen maar denk er maar eens aan hoeveel celebrities het nu niet dragen in hun muziekclips of op rode lopers. Voorbeelden te over zijn te vinden op onze blog. Omdat het een van mijn persoonlijke favorieten is, die toch veel optredens geeft in een korset, Jessica Simpson.

 

Wat is het verschil tussen een torselet, bustier en korset? 

 

Een torselet is gemaakt van een meestal dun en luchtdoorlatend materiaal en heeft plastic baleinen. Daarentegen is een torselet buigzamer dan een korset en erg geschikt voor in de slaapkamer, je kunt er alles in de slaapkamer mee doen zonder dat hij uit moet.

Een torselet heeft veelal een corrigerende en benadrukkende functie daar hij strak rond je lichaam aansluit, en zo bijvoorbeeld vetrolletjes verbergt, maar hij gaat de vorm van je lichaam niet aanpassen. Veelal sluiten torseletten aan de achterkant met haakjes in plaats van met veters en hebben ze lichte kant aan de voorzijde.

Bustiers zijn lingerie en hebben vooral tot doel de borsten te accentueren en minder om de figuur te corrigeren. Daarom zijn ze meestal nogal kort, bijna zoals een beha, komen ze tot net onder de ribben. De schouders en armen blijven onbedekt. Je kan het eigenlijk het best vergelijken met een heel kort topje met voorgevormde cups. Omdat ze niet als doel hebben het lichaam te vormen zijn ze gemaakt uit een rekbaar en dun materiaal en hebben ze geen baleinen.
 
Korsetten hebben echt als doel de vrouw een wespentaille te geven en de borsten te accentueren. Daarom zijn ze gemaakt van heel stevig materiaal verstevigd met baleinen van staal of plastiek. Korsetten kunnen zowel als lingerie of bovenkleding gedragen worden. Vroeger was het vooral de bedoeling korsetten voor een langere tijd te dragen en zo de lichaamsvorm (heupen) te verbeteren. Dit is nu al lang niet meer van toepassing en eigenlijk helemaal voorbijgestreefd. Daar korsetten vooral stevig moeten zijn, zal je kwaliteitsmodellen nooit zien met haakjes maar altijd met veters.

 

Zijn korsetten gevaarlijk?


In de media hoor je veel berichten van modellen of internet beroemdheden die negatief in het daglicht gesteld worden omdat ze hun taille teveel insnoeren om zo de perfecte wespentaille te bekomen, maar dat ze hierdoor hun lichaam mishandelen. Dit is inderdaad waar, maar zoals met alles, zolang je je gezond verstand er bij houd, kan er niets gebeuren. Het komt enkel problematisch wanneer je je taille zo hard aanspant dat je niet meer kan ademhalen of je organen tezamen drukt waardoor je spijsvertering bijvoorbeeld stil valt.

 

Welke soorten korsetten zijn er verkrijgbaar? 


Basiskorset


Dit is het gewone korset, de meest voorkomende vorm. Deze omsluit mooi het volledige bovenlichaam en kan aan alle kanten geregen worden, maar meestal is dit beperkt tot de voor- of achterzijde.

 

Halfbust korset


Dit korset omsluit de borsten tot ongeveer halverwege. Het korset duwt ze als het ware omhoog, waardoor een mooi vol decolleté  gecreëerd wordt, maar bij grote borsten kan dit leiden tot een overdreven effect, omdat ze niet overal de nodige steun krijgen.

 

Underbust korset


Dit korset komt juist tot onder de borsten. Soms is een heel kleine cup voorzien om wat extra lift te geven. Het heeft vooral tot functie om het bovenlichaam te vormen en kan zowel als lingerie gedragen worden als bovenop de normale kleding. Wanneer gewenst kan je er ook een normale beha bij dragen.

 

Stay korset (werkkorset)


Een stay korset heeft geen enkele erotische uitstraling en is veelal gemaakt van gewone ondergoed stof. Het is een korset die vooral steun geeft bij de alledaagse activiteiten om bijvoorbeeld de belasting van de rug te ondersteunen. Je regent het vast met veters, meestal enkel aan de achterzijde. Het bestaat uit 1 stuk en zijn veelal maar licht verstevigd met een paar baleinen.

 

Welke maat korset is het beste?


De basisregel is dat je een korset altijd minstens vijf cm kleiner bestelt dan je taille maat. Hierdoor ben je zeker dat je deze mooi kan aansnoeren. Het is normaal dat het korset achteraan de rug een stukje open blijft staan.


 
Korset met plastieken baleinen:


Een aantal van de korsetten die wij verkopen zijn extra verstevigd met plastieken baleinen. Dan is de maat van je beha leidend in het kiezen. Doordat de baleinen van plastiek zijn, hebben ze de eigenschap dat ze heel flexibel en rekbaar zijn en passen voor alle beha maten, van A tot D.

 

Korset met stalen baleinen 


Als een korset stalen baleinen heeft, zijn de maten gebaseerd op je middel.
Ga rechtop staan en meet je middel – het dunste deel van je buik, net onder je ribben. Deze korsetten moeten hard werken en je middel verkleinen, dus neem de maat van je middel en trek er zo’n 10 cm vanaf. Als je je zorgen maakt dat het te strak zit, neem dan je middel min 7,5 cm. Dan zou het strak aan moeten sluiten.

 

Hoe voelt een korset aan?


Zoals een goede vriendin zegt: “als een hele stevige knuffel”.Een korset mag dus nooit pijn doen als je het draagt, anders is er iets goed mis.

 

Waar moet je opletten als je een sexy korset draagt?


Eens je een korset aan hebt beperkt dit je bewegingsvrijheid. Het is dus beter bijvoorbeeld eerst je broek, rok alsook schoenen met veters of linten aan te doen. Of er op zijn minste voor te zorgen dat er iemand in de buurt is die je kan helpen. Is eigenlijk altijd handig, want die persoon zal je zeker ook moeten helpen met het korset aan te rijgen. Wanneer je ingesnoerd bent, dan zal je meer zweten dan anders. Een korset met stalen baleinen was je niet onmiddellijk in de wasmachine, dus is het beter dat je onder je korset iets draagt die het eerste zweet opneemt. Zo blijft je korset langer mooi en hoe je het minder vaak mooi te maken.

Een korset moet in de eerste plaats comfortabel zitten. Je zit helemaal ingeregen en voor een lange tijd. Wanneer het dragen niet goed voelt, pas het korset dan aan. Soms kan het gebeuren dat die eerst goed zat en achterna begint te spannen of dat je een kramp krijgt in je bovenlijf. Dan zit die zeker te strak en moet je die wat los maken.

Een korset met stalen baleinen is als een harnas en kan maar beperkt mee bewegen. Wanneer je je dus zou forceren bij het buigen kan de balein doorheen de stof of zelfs je huid scheuren en hierdoor ernstige schade aanrichten. Door het harnas effect is het ook erg moeilijk om ineengedoken en onderuit te zitten, pas hier mee op. Algemeen kan je dus stellen dat je alle bewegingen moet stoppen, van zodra je teveel weerstand voelt. Dit zal er voor zorgen dat je baleinen niet gaan verbuigen of kapot gaan. Dus buk vanuit je heupen en zak door je knieën als je naar de grond toe moet en sta op vanuit je benen.


Eten en drinken kan je normaal doen. Let wel op, alles die voor winderigheid kan zorgen, blaast ook de maag op, en dat zorgt zeker niet voor een aangenaam gevoel tijdens het dragen. Pas hierbij op voor zaken die veel koolzuurgas bevatten. Een opgeblazen gevoel is nooit aangenaam en zeker al niet als alles ingesnoerd zit.

 

Hoe trek je een korset uit?


Begin altijd met de veters aan de achterkant los te doen, en dan pas deze aan de voorkant, omdat deze aan de voorkant anders kunnen kapot gaan.
Maak ook nooit de veters in een keer los, maar doe dit geleidelijk. Zowel je lichaam als je korset hebben de hele tijd onder spanning gestaan en beide kunnen het best wennen aan het verminderen van de spanning door dit geleidelijk te doen.

 
Inlopen en vormen van een korset?


Een korset heeft van zichzelf al een bepaalde vorm, maar deze moet toch nog wat gevormd worden naar je lichaam. Dit doe je het best door deze eerst een aantal te dragen en daarbij de veters iedere maal iets harder aan te trekken. De eerste keer dat je het korset aandoet moet je voelen dat deze omlaag drukt op je heupen, en dat er geen druk is op je ribben. Kijk ook goed in de spiegel of die mooi om je bovenlijf zit, indien niet pas het dan aan. Neem hiervoor de tijd, want eens die gevormd is, krijg je die vorm er minder gemakkelijk uit.

Rijg je nu in, niet te strak, gewoon dat je spanning voelt. Als die niet overal aansluit is dat geen probleem. Draag het korset nu voor een 30-40 minuten terwijl je in beweging blijft. Het korset zou nu wat losser moeten aanvoelen. Indien dit zo is, herhaal het bovenstaande dan opnieuw. Iets harder aantrekken, wat rondlopen, … Maar pas op, doe dit nooit meer dan 4uur na elkaar, dat is niet goed. In de meeste gevallen moet dit proces een 3 à 4 keer herhaald worden, en best met een dagje of zo ertussen.
 
Daarom raden we bij lingeriewinkel Neky ook aan nooit een korset uit te lenen of zelf te lenen van iemand, het zal nooit 100% goed zitten en ongemakkelijk aanvoelen. Neky geeft deze werkwijze enkel mee ter informatie en kan er niet voor verantwoordelijk worden gesteld indien iets mis zou gaan.

 

Inrijgen en aandoen van een sexy korset?


Alles begint met het goed plaatsen van de veters. Dit doe je in 2 bewegingen. Je begint bovenaan schranksgewijs de veters in de gaten te stoppen tot je in het midden bent. Dan begin je onderaan hetzelfde te doen, terug tot in het midden. De veters zijn dus overal gekruist behalve in het midden, waar ze verticaal lopen van het ene gat naar het andere. In het middelste van het korset, wat ook straks het smalste deel van je taille is, komen alle veters tezamen.
 
Maak de veters aan de achterkant zodanig los dat er nergens iets van spanning op het korset staat. Trek nu het korset aan en sluit eerst de voorkant. Hier moet alles mooi aansluiten, er mag geen huid zichtbaar zijn.
Begin nu langzaam met het aanrijgen van het korset. Doe dit door eerst de lussen in het midden van het korset aan te spannen en er een losse lus in te leggen zodat ze niet per ongeluk los kunnen komen.


Span nu iedere maal, eerst van boven dan beneden, de kruizen aan en hermaak de losse knoop. Herhaal dit tot het korset naar wens spant.
Als dit klaar is, leg je een mooie, best een dubbele, knoop in de veters. Je zal nu waarschijnlijk 4 lange lussen aan je strik hangen hebben. Dit kan je netjes oplossen door ze onder het onderste kruis te stoppen. Bind de overgebleven veters zeker niet rond je middel, dit staat niet mooi en kan het korset eventueel beschadigen door wrijving.

 

Hoe maak je een korset schoon?


Allereerst, een korset met metalen baleinen kan je niet wassen in de wasmachine, dus doe dit dan ook nooit. Ze zijn niet waterdicht waardoor het metaal zal aanladen en beginnen te roesten.

 

Korset metalen baleinen:


Korsetten moeten na het dragen schoongemaakt worden. Niet alleen van allerhande vuiligheden die zichtbaar zijn maar ook van het zweten tijdens het dragen. Om de geurtjes eruit te halen hang je het best je korset opengevouwen op zodat die kan verluchten en drogen. Vervolgens kun je met een vochtig doekje (met een neutrale zeep) de voering reinigen. Hier ook terug, goed laten uitdrogen op een goed geventileerde plaats.

 

Korset van leer, lak en latex:

 

Korsetten van leer, lak en latex moeten met een schoonmaak product behandeld worden speciaal voor leer ,lak en latex.
 
Voor alle andere korsetten zie je best naar de wasvoorschriften, of breng die gewoon naar een naar een goede en betrouwbaar stomerij, dan ben je ten minste gerust.

 

Wat is de beste manier om een korset te bewaren? 


De beste manier om je korset op te bergen is door het korset uit te vouwen met de voering naar buiten en het bij de vetersluiting over een kledinghanger te hangen. Een ander goed alternatief is ze plat in een lade leggen. Zeker ze nooit oprollen of opplooien, voor je het weet beschadig je de baleinen of zal er een krak ontstaan die de vorm volledig wegneemt.